Európai Regionális Fejlesztési Alap

Sikeresen zajlott a 25. Mostar-i Nemzetközi Gazdasági Vásár

Esemény

Hír

Kiállítás

2024. április 22.

2024. április 16-20. között került megrendezésre a 25. Nemzetközi Mostari Gazdasági Vásár, ahol idén a partnerország Horvátország volt.

 

Célunk az volt, hogy méltóképpen és színvonalasan mutassuk be a magyar gazdaság elmúlt időszakban elért eredményeit a 2022. évi partnerországi státuszunkat követően is, továbbá, hogy minél több közvetlen üzleti kapcsolat létesüljön a magyar vállalkozások és a bosznia-hercegovinai, illetve nyugat-balkáni térség cégei között.

 

A Mostari Nemzetközi Vásár mostanra a régió egyik legjelentősebb és leglátogatottabb vásári rendezvényéve nőtte ki magát, legutóbb, 2023-ban több, mint 50 ezer fő látogatót vonzott. A kiállítás helyszíne Mostar városa, Hercegovina központja, igazából az ország három entitásának horvát vezetésű- és befolyású központja, gyakorlatilag az EU-hoz legközelebb álló területe. 2024-ben is egy 56 m2-es nemzeti standdal vettünk részt a 25. Mostar-i Nemzetközi Gazdasági Vásáron.

A vásár hivatalos megnyitójára 2024. április 16-án került sor, majd a hivatalos megnyitót követően Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök is ellátogatott a magyar közösségi standra, ahol néhány szót váltott a HEPA, a CED és a magyar kiállítók képviselőivel.

Esemény

Hír

Kiállítás

2024. április 22.

További hírek