Európai Regionális Fejlesztési Alap
Open Innovation Challenge Health Revolution Congress, Barcelona

Open Innovation Challenge Health Revolution Congress, Barcelona

Esemény

EEN

május
16
08:00

2024. május 16-án személyesen, Barcelonában, május 22-én pedig online formában kerül megrendezésre az Open Innovation Challenge Health Revolution Congress - Nemzetközi konferencia és partnerkereső rendezvény. 


A Health Revolution Congress  nemzetközi konferencia mellett partnerkereső rendezvényre is sor kerül a katalán ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) és partnerei szervezésében. Az eseményt az Enterprise Europe Network is támogatja.


Az Open Innovation Challenge típusú rendezvényen 11 szervezet keres (Lainco, Doole Health, DKV INNOLAB, Hospital Vall d' Hebron, Mutual Médica, Reig Jofre, Angelini Pharma, Laboratorio Gebro Pharma, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, CONSORCI CORPORACIÓ SANITARIA PARC TAULI, Amgen) különböző új technológiai megoldásokat.

A kétoldalú találkozók során lehetőség nyílik kapcsolatépítésre olyan gyógyszeripari, biotechnológiai vállalatokkal, innovatív kkv-kkal, kórházakkal, amelyek új technológiai megoldásokat keresnek a digitális egészségügyben.


Időpont (személyes jelenléttel): 2024. május 16.


Időpont (online): 2024. május 22.


Helyszín: Sant Pau Modernist Complex - St. Antoni Maria Claret, 167, Barcelona


Regisztráció

 

A regisztráció során a jelentkezőnek ki kell választania azokat a kihívásokat, amelyre pályázik, részletes magyarázatot adva a megoldásra. Fontos, hogy a vállalatok elutasíthatják azokat a pályázatokat, amelyek nem tartalmaznak részleteket, vagy nem közvetlenül a kihívásra irányulnak. A piactérre kötelező profilt feltölteni, ennek hiányában a spanyol szervezők nem validálják a jelentkezést.


Részletes gyakorlati tudnivaló 

 

További információ:

 

Szabó Eszter Anna

Tel. +36 20 250 1851

E-mail: szabo.eszter@hepa.hu