Európai Regionális Fejlesztési Alap

Aktuális hírek EU-s intézményi programokról és exportfejlesztési eszközökről

ETPOA

2021. január 19.

Az European Trade Promotion Organisations’ Association (ETPOA) hétről hétre igyekszik releváns és hasznos információkkal segíteni a nemzetközi terjeszkedésben érdekelt kis- és középvállalkozásokat.

 

Az ETPOA 2018-ban alakult meg 12 EU tagországi TPO (trade promotion organisations) kezdeményezésére, jelenleg a tagok körét közel 30 nemzeti és regionális TPO és promóciós ügynökség alkotja. A nemzetközi nonprofit szervezet célja az európai kereskedelmi promóciós szervezetek érdekeinek támogatása az európai intézményekkel és más illetékes hatóságokkal való együttműködés keretében.

 

A szervezet legújabb hírei között olvasható a CHAFEA Fogyasztó-, Egészség-, Élelmiszerügyi és Mezőgazdasági Végrehajtó Ügynökség által kiadott, a dél-afrikai, illetve a malajziai piacra lépést célzó kézikönyvei, melyek gyakorlati útmutatóként szolgálnak az európai agrár- és élelmiszeripari szereplők számára a két ország piacához. Az ETPOA hírlevelében található még többek között az EU és Kína közötti kommunikációjára fókuszáló online tréninglehetőség, a Brexittel kapcsolatos legfrissebb hírek, illetve a nemzeti és regionális szinten meghirdetett legújabb COVID-19 témájú pályázatok listája is.

 

További információ az ETPOA hivatalos weboldalán található.

ETPOA

2021. január 19.

További hírek