Európai Regionális Fejlesztési Alap

Egy asztalnál az egészségipari cégvezetők – üzleti reggelit tartott a HEPA

Esemény

Hír

2022. november 30.

Az egészségipar jövőjéről beszélgettek a reggeliző asztal mellett a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség partnerei. A november 29-i üzleti reggelin az egészségipar területén meghatározó, exportorientált piaci szereplők felsővezetői, illetve tulajdonosai találkoztak egymással.

 

Az eseményen tizenkilencen vettek részt, köztük Dr. Horváth Klára, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal részéről, mint egészségipari NCP (National Contact Point), aki előadásában bemutatta az EU vonatkozásában elérhető, illetve tervezett pályázati lehetőségeket az egészségipar területén.

 

Ezt követően Tálas Krisztina, az Express Innovation Agency képviseletében adott betekintést az ügynökség stratégiájába, különös tekintettel arra, hogy milyen formában, illetve milyen támogatások mentén tudja az ügynökség segíteni a magyar egészségipari vállalatokat.

 

A továbbiakban a magyar vállalkozások képviselői is lehetőséget kaptak, hogy röviden bemutatkozzanak egymásnak. Végül az esemény zárásaként egy jó hangulatú, kötetlen reggeli mellett folytatódtak a beszélgetések, ezzel elősegítve a szektoron belüli üzleti kapcsolatok elmélyítését, a közös gondolkodást.

 

A HEPA, az Enterprise Europe Network-el együttműködve, hagyományteremtő céllal szervez üzleti reggeliket, hogy ezzel is segítse a párbeszédet a partnervállalatai között és lehetőséget teremtsen az egyes szektorok vezetői számára a kötetlen eszmecserére.

Esemény

Hír

2022. november 30.

További hírek