Európai Regionális Fejlesztési Alap

Fókuszban a vállalati reziliencia az EEN Üzleti Klub márciusi találkozóján

Esemény

EEN

2023. március 28.

Az Enterprise Europe Network 2023-ban Üzleti Klub néven indított rendezvénysorozatot, melyen az elmúlt évek kihívásaira válaszul adható releváns, aktuális témákat dolgozunk fel a meghívott szakértő előadókkal.

 

A vállalati energetikai megoldásokkal foglalkozó februári találkozót követően márciusi 21-én, második alkalommal került megrendezésre az esemény, melynek témája a Vállalkozásvezetés kiszámíthatatlan környezetben - avagy vállalati reziliencia volt.

 

A workshop célja a reziliens szemlélet erősítése és a jelenlévők eszköztárának támogatása volt szervezetük fejlesztésében. A rendezvény gyakorlati, közös gondolkodásra hívta a résztvevőket, amely során az általános jó gyakorlatok megismerésén túl, konkrét kérdéseikre is gyakorlati válaszokat kaphattak. Charles Darwin híres mondatából indult a szakmai gondolkozás, mely szerint „nem a legerősebb faj lesz a túlélő, nem is a legintelligensebb, hanem amelyik a legfogékonyabb a változásra”.

 

A workshop során kislétszámú csoportokban, interaktív formában dolgozták fel az adott témát, melyen 19 szervezet részvételével a vállalkozásvezetés praktikáit tekinteték át a folyamatosan változó, kiszámíthatatlan környezetben.

 

A következő alkalommal az EEN Üzleti Klub témája a Maximalizálj külföldön: a hatékony, külpiaci online marketing 7 titka lesz, mely 2023. április 13-án kerül megrendezésre.

Esemény

EEN

2023. március 28.

További hírek