Európai Regionális Fejlesztési Alap

3. HEPA üzleti reggeli - networking esemény - Irány Kanada!

Esemény

EEN

2022. szeptember 22.

Hagyományteremtő céllal indult üzleti reggeli-sorozat 2022. szeptember 21-én harmadik alkalommal került megrendezésre a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és az Enterprise Europe Network közös szervezésében.

 

Az esemény köszöntőbeszédét Dr. Szabó Kristóf, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség vezérigazgatója tartotta.

A rendezvényen a kanadai reláció iránt érdeklődő orvostechnológiai, agrártechnológiai, valamint smart home, smart city területén működő magyar vállalkozások 16 felsővezetője mutatkozott be 2-2 percben.

 

Az eseményen részt vett Balla Sándor, a HEPA kanadai regionális irodájának vezetője, aki a kanadai piacra lépés kihívásairól és a magyar vállalkozásoknak kínált segítség módjairól tartott rövid ismertetőt. A cégeknek lehetőségük volt konkrét kérdéseket is megfogalmazni a kerekasztal-beszélgetés alkalmával.

 

A cél az volt, hogy találjuk meg azokat az új együttműködési irányokat, amelyek elősegíthetik a kölcsönös üzleti előnyök kiaknázását, az eredmények, az üzleti sikerek és összességében az export teljesítmény növelését támogatva.

 

A résztvevők egymás közötti kapcsolatépítését is segítette a kötetlen eszmecsere, melynek köszönhetően már most több együttműködési lehetőség is körvonalazódni látszik a HEPA partnervállalatai között.

Esemény

EEN

2022. szeptember 22.

További hírek