Európai Regionális Fejlesztési Alap

Exportakadémia 2020 – Naprakész tudás és információ az exportőrök versenyképességéért

Képzés

2020. december 10.

A 2020-as év egyik legnagyobb újításaként a HEPA Exportakadémia Képzési és Fejlesztési Igazgatósága – a megváltozott körülményekhez igazodva – teljes képzési portfólióját a digitális oktatási térben tette elérhetővé. A HEPA Exportakadémia célul tűzte ki, hogy az üzleti válság idején az üzleti újratervezéshez szükséges online tudásanyagok és információk megosztásával támogassa partnereit, elsősorban webináriumok szervezésével. Mindemellett az e-learning felület is kiegészült az aktuális helyzetre reagáló témakörökkel.

 

Az idei évben az Exportakadémia képzésein résztvevő érdeklődők az online HEPA Exportőrök Klubja keretében találkozhattak nemzetközi szerződéskötést, szállítmányozást, fuvarozást érintő aktuális kérdésekkel. Az éves programban helyet kaptak a webináriumok is, melyek fókuszában a pénzügyi válsághelyzet menedzselése, kríziskommunikáció, szervezeti változásmenedzsment és innovációmenedzsmentje szerepelt. A 2020-as évi rendhagyó Exportakadémia középpontjába a külpiaci marketing és értékesítés, illetve az üzleti tervezés fontossága került.


 
A 2020. áprilisában elindult e-learning szolgáltatás folyamatosan bővülő, modulárisan egymásra épülő online kurzuskínálattal várja a külpiacra lépést tervezőket és külpiacon már jelen lévőket is. A kurzusok olyan nemzetközi terjeszkedést, kockázatcsökkentést elősegítő témaköröket dolgoznak fel, mint a külpiaci marketing, külkereskedelem-technika, célpiaci ismeretek, asszertív kommunikáció vagy tárgyalástechnika.


 
A 2021-es Exportakadémia programokról hamarosan tájékozódhatnak a HEPA hivatalos Facebook és LinkedIn oldalán. 2021-től a HEPA Exportakadémia felnőttképzési engedélyezett képzésekkel is áll az érdeklődők rendelkezésére. A megújult képzési katalógus, illetve a 2021 évi programterv év elején kerül kiküldésre a partnerek részére.

 

Köszönjük egész éves megtisztelő figyelmüket, tartsanak velünk jövőre is!

 

 

Tekintse meg a HEPA Exportakadémia e-learning felületét, vagy látogasson el az Exportakadémia YouTube csatornájára!

 

Kérdés esetén az exportakademia@hepa.hu e-mail camen érdeklődhet.

 

Képzés

2020. december 10.

További hírek