Európai Regionális Fejlesztési Alap

Kanada Napok a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezésében

Esemény

2021. május 12.

2021. május 25-26. között, mindkét nap 14:00-17:00-ig online információs esemény kerül megrendezésre Kanada Napok címmel a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezésében.

 

Az esemény célja, hogy online előadások keretében a HEPA magyar partnercégei és a Kanada iránt érdeklődő magyar exportőrök megismerkedhessenek a munkájukat segítő, és a rendelkezésükre álló teljes magyar exporttámogatási rendszerrel Kanadában. A rendezvény szervezésében, előkészítésében és lebonyolításában közreműködik a HEPA kanadai partnerirodája, Magyarország Torontói Főkonzulátusa és Ottawai Nagykövetsége, valamint Vancouveri Alkonzulátusa is.

 

A rendezvény a két ország közti gazdasági együttműködést hivatott ösztönözni, kiváló lehetőséget biztosítva a magyar exportőrök célirányos oktatására és fejlesztésére. Az előadások részletesen kitérnek a külpiacra lépési stratégiai javaslatokra és fejlesztési területekre a hosszú távú exportkapcsolat kiépítése érdekében. A külgazdasági attasék és a torontói partneriroda kint élő tapasztalt üzletemberei segítségével a magyar cégeknek lehetőségük nyílik tájékozódni a kanadai üzleti lehetőségekről, tapasztalatokról, kihívásokról és gyakorlati példákról egy kerekasztal-beszélgetés keretein belül.

 

Az online eseményen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, mely ide kattintva 2021. május 21-ig lehetséges.

 

A részletes program ide kattintva tekinthető meg.

Esemény

2021. május 12.

További hírek