Online matchmaking eseményt szervez a Szlovák Beruházási és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség

Esemény

2021. március 30.

2021. május 25-26. között a SARIO Szlovák Beruházási és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (Slovak Investment and Trade Development Agency) kétnapos online matchmaking eseményt szervez.

 

A Slovak Matchmaking Fair az ország legnagyobb és legrangosabb nemzetközi eseménye, mely immár 15 éve a Szlovák Köztársaság gazdasági potenciálját hivatott bemutatni a szlovák és a külföldi vállalkozók számára szervezett kétoldalú találkozókon keresztül. A 2021-es program fókuszában a modern ipar, valamint az intelligens technológiák alkalmazásának folyamata és az új gazdasági korszak régió formáló hatásai állnak. A panelbeszélgetések tájékoztatást nyújtanak a technológiák átadásával, a diverzifikációval és az innovációkkal kapcsolatos lehetőségekről.

 

Az esemény keretében az autóipar, a gépipar, az energiaipar, az információs és kommunikációs technológiák, a kutatás, a fejlesztés, valamint az innováció területéről érkező vállalatok előre leszervezett és egyéni B2B találkozókon vehetnek részt új kapcsolatok kialakítása céljából. Mindemellett a résztvevőknek lehetőségük nyílik egyetemek és kutatóközpontok képviselőivel, valamint az esemény partnereivel való találkozásra, akikkel konzultációkat folytathatnak az aktuális témákról. A kísérő program részeként a SARIO tanácsadói további rendezvénypartnerekkel együtt állnak a résztvevők rendelkezésére konzultációk és szakmai tanácsadás formájában.

 

A regisztráció május 8-ig ide kattintva lehetséges, a B2B-n való részvételi szándékot pedig május 9-17-ig lehetséges jelezni.

 

A részletes program megtekintéséhez kattintson ide.

 

További információ az esemény hivatalos honlapján található.

Esemény

2021. március 30.

További hírek