Összefoglaló az Exportakadémia Képzési Központ „Virtuálisan a külpiacon” képzéséről

Képzés

2021. augusztus 31.

2021. június 1-2. és 8-9. között került megszervezésre a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központjának első jelenléti eseménye a pandémia kitörése óta. A képzés egyben első engedélyezett képzésünk volt, amelynek elvégzéséről a HEPA a résztvevők számára felnőttképzési tanúsítványt állított ki és adott át.

 

A képzés célja, hogy felhívja a figyelmet és tudatosítani az online marketing eszközök használatának fontosságát a nemzetközi piacokon érvényesülni kívánó vállalatok számára. A sikeres exportstratégia elengedhetetlen részét képezi a jól felépített online jelenlét, amelyhez szorosan kapcsolódik egy, a célok és célcsoportok figyelembevételével gondosan kiválasztott és átgondolt kommunikációs csatorna és stratégia.

 

A „Virtuálisan a külpiacon” képzésen első alkalommal több mint 20 exportőr cég vett részt. Olyan ismert és elismert szakértőktől tanulhattak a résztvevők, mint Dr. Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem dékánja, a MediaSales marketing ügynökség és a The Pitch szakértői és alapítói, Klausz Melinda és Lévai Richárd közösségi média marketing specialisták, valamint Nyíri Zoltán, a szemelyisegkalauz.hu tulajdonosa.

 

 

A képzés a nagy érdeklődésre való tekintettel az év második felében a tervek szerint újra megrendezésre kerül, amelyre az előzetes érdeklődést 2021. szeptember 9-ig az itt elérhető linken keresztül van lehetőség jelezni.

 

 

A képzés során az elméleti előadások mellett a résztvevőknek lehetőségük volt megalkotni saját cégük marketing stratégiáját egy egész napos workshop keretében. Az online marketinghez kapcsolódó fogalmak oktatása a kezdőtől a haladó szintig terjedt, így a képzés exportérettségtől és tapasztalattól függetlenül minden cég számára hasznosnak bizonyult.

 

A résztvevőktől rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, dicsérték a képzés gyakorlatiasságát és logikus felépítését. A tananyag a még kevesebb gyakorlattal rendelkező résztvevők számára számos új információt és gyakorlati tanácsot nyújtott, a tapasztaltabbak szerint pedig több rész hiánypótolónak bizonyult, illetve rávilágított vagy megerősítette a helyes irányt, amelyet cégük képvisel.

 

A következő képzésre az itt elérhető linken 2021. szeptember 9-ig van lehetőség jelezni az érdeklődést.

 

 

Képzés

2021. augusztus 31.

További hírek