Részvételi lehetőség a Central Europe Space Industry Day & Brokerage konferencián és üzleti fórumon

Esemény

2021. október 7.

2021. november 11-én, 10:00-17:00 között kerül megrendezésre a Central Europe Space Industry Day & Brokerage konferencia és üzleti fórum, amely a Czech Trade, a Cseh Közlekedési Minisztérium, a JIC innovációs ügynökség szervezésében, a BIC Bratislava, a lengyel Krakow Technology Park, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közreműködésével valósul meg.

 

Helyszín: Brno, Csehország, Hotel Passage, Lidicka 23.

 

A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt az űriparban és űrkutatásban tevékenykedő közép-európai (cseh, lengyel, szlovák, magyar) cégek, stakeholderek, kutatóintézetek, egyetemek képviselőinek számára, illetve nem közvetlenül többek között az anyagkutatás területéről érkező űripari cégek és kutatóintézetek, alkatrész beszállítók és IT fejlesztők részére partnerek megismerése és együttműködések kialakítása céljából.

 

A Central Europe Space Industry Day & Brokerage konferencia és üzleti fórum kiváló alkalom továbbá a legutolsó intézményi és piaci trendek és innovációk megismerésére, új technológiai partnerekkel vagy végfelhasználókkal való találkozásra rövid, 20 perces, előre szervezett találkozók keretében, illetve K+F partnerekkel való kapcsolatteremtésre - különös tekintettel az Európai Űrstratégiára, az Európai Űrügynökség (ESA) és a Horizon Europe által indított K+F programokra. 

 

A fórumon való részvétel térítésmentes, azonban regisztrációhoz kötött, amely 2021. november 9-ig lehetséges. A kiutazásról és a szállásról az adott cég saját maga gondoskodik.

 

Az eseménnyel kapcsolatos további információk és a regisztráció ide kattintva érhető el.

 

https://space.kormany.hu/reszveteli-lehetoseg-csehorszagi-v4-uripari-konferencian-es-uzleti-forumon

 

 

Esemény

2021. október 7.

További hírek