Új beszállítói lehetőség nyílt a magyar élelmiszergyártó cégeknek

Esemény

2021. január 8.

Hazai élelmiszergyártó cégek és a bolgár Metro beszerzési csapata közötti online beszállítói fórummal indult az év, amely jövőbeli együttműködés kialakítására biztosított lehetőséget a résztvevők számára.

 

A 2021. január 8-án megrendezett virtuális rendezvény keretében hét komoly nemzetközi sikereket elért magyar nagyvállalat és KKV, a Bonbonier Chocolate Kft., a Chocco Garden Kft., a Nobilis Zrt., a Cornexi Food Kft., a chocoMe Kft., a Cerbona Élelmiszergyártó Kft. és a Lourdes Honey Kft. kapott lehetőséget a bemutatkozásra, akik az eseményt megelőző előzetes kiválasztási rendszeren sikeresen jutottak túl.

 

A résztvevő vállalkozások bizakodóak a multinacionális vállalathoz való bekerülést illetően, és rendkívül nagyra értékelték a HEPA által szervezett eseményt, hiszen a nemzetközi vírushelyzet az exportpiacokat építő tevékenységüket teljesen beszűkítette. Az online fórum pedig lehetőséget teremtett arra, hogy megbízható közelségben, új külföldi partnerrel építhessenek ki jövőbeli együttműködést.

Esemény

2021. január 8.

További hírek