Európai Regionális Fejlesztési Alap

Connect2Slovenia Nemzetközi B2B találkozó Celjében

Esemény

EEN

2021. július 23.

2021. szeptember 16-án Connect2Slovenia néven Nemzetközi B2B találkozó kerül megrendezésre Celjében, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, valamint az Enterprise Europe Network közös szervezésében. 

 

A Szlovénia elsőszámú partnerkereső rendezvényének titulált eseményre a MOS-Nemzetközi Kereskedelmi és Üzleti Kiállítás keretében kerül sor, amelynek díszvendége 2021-ben Magyarország.

 

A MOS- Nemzetközi Kereskedelmi és Üzleti Kiállításon több mint 800 cég képviseli magát közvetlenül és további 1400 vállalat képviseleten keresztül, a kiállítást több, mint 100.000-en látogatják évente.

 

A rendezvény egyedülálló lehetőséget nyújt a hazai KKV-k és startupok számára új üzleti partnerek felkutatására a régióban.

 

Az eseményen kétoldalú B2B tárgyalások keretében az alábbi iparágak képviseltetik magukat:

- gépkocsi- és jármű részegységeinek gyártása
- fémipar
- faipar
- elektromos készülékek, villamos berendezések gyártása
- fenntartható építőipar
- műanyag-, gumi-, kompozitgyártás
- vegyipar
- megújuló energia
- Ipar 4.0 megoldások/technológiák (okos gépek, robotok, okos logisztika, kiberbiztonság)
- K+F és technológiatranszfer
- mobilitás, szállítmányozás, logisztika
- kereskedelem


A matchmaking event a CED-Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben, a Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara, a Szlovén Gazdaságfejlesztési és Technológiai Minisztérium, a Szlovén Kisipari Kamara szervezésében, az Advantage Austria társszervezésével valósul meg.

 

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek hatáirdeje 2021. augusztus 31. Az utazási költség és a szállás díja a kiutazó céget terheli. 

 

Az esemény hivatalos weblapja és a regisztráció ide kattintva elérhető. 

Esemény

EEN

2021. július 23.

További hírek