Európai Regionális Fejlesztési Alap

Erősödő üzleti kapcsolatok Magyarország és Kanada közt

Esemény

Hír

Együttműködés

2021. november 29.

Kanadába látogatott a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség üzleti delegációja. A látogatás célja a két ország üzleti kapcsolatainak megerősítése, valamint új kapcsolatok kialakítása volt.

 

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség képviseletében Dr. Szabó Kristóf vezérigazgató, Süveges Mária igazgató és Görgényi Máté osztályvezető Kanadába látogatott. A delegációt Balla Sándor, a HEPA kanadai irodájának igazgatója, Palkovits Valér Torontói Főkonzul, Igaz Máté, első beosztott, külgazdasági attasé (KGA), valamint Molnár Mónika KGA fogadták.

 

Az üzleti delegáció Vancouverben folytatott tárgyalásokat, majd a “Building Bridges between Hungary and British Columbia” nevű rendezvényen vett részt. 

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, a Torontói Főkonzulátus és a Vancouveri Alkonzulátus közös rendezvényén a magyar turisztikai szektort és a magyar gazdaságot mutatták be Vancouver egyik különleges helyszínén kanadai partnereknek, többek között kanadai utazási irodák képviselőinek, élelmiszer importőröknek, vancouveri borügynökségeknek és az Air Canada képviselőinek. A résztvevőket Palkovits Valér főkonzul és Dr. Szabó Kristóf HEPA vezérigazgató köszöntötték.

 

Az eseményen Süveges Mária igazgató bemutatta a HEPA által nyújtott szolgáltatásokat és a magyar gazdaságban rejlő lehetőségeket is. A magyar turisztikai ágazatot Igaz Máté első beosztott, KGA és Molnár Mónika KGA mutatták be a vendégeknek, akik az előadásokat követően magyar étel- és borkóstolón ismerhették meg a magyar gasztronómiát. 

 

Később a delegáció a torontói HEPA irodát látogatta meg, majd további üzleti tárgyalásokon vett részt.

Esemény

Hír

Együttműködés

2021. november 29.

További hírek