Európai Regionális Fejlesztési Alap

Expomed Eurasia 2024

Esemény

Kiállítás

2024. április 26.

Idén 31. alkalommal nyitotta meg kapuit Isztambulban az Expomed Eurasia Expo, Kelet-Európa és a Kaukázusi térség egyik legnagyobb egészségipari kiállítása, mely 2023-ban is mintegy 23 ezer látogatót vonzott, és 112 ország, 785 kiállítójának adott otthont. 

 

A magyar vállalkozások külkereskedelmi tevékenységének támogatására a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség török partnerirodája egy 50 nm-es standon biztosít kiállítói megjelenést a hazai cégek számára. A kiállítói standon való ingyenes megjelenésen kívül a HEPA török partnerirodája előzetes piackutatással, potenciális vevőlista összeállításával, valamint személyes találkozók megszervezésével járul hozzá a magyar cégek eredményes megjelenéshez.

 

A HEPA közreműködésével idén résztvevő 6 magyar cég (Delta Bio 2000 Kft., HandInScan Zrt., Medicor Zrt., MyMed Kft., Norma Intstruments Zrt., Uscom Kft.) kórházi berendezések, gyógyászati segédeszközök, labortechnikai, valamint dermatológiai készítmények bemutatására várják az érdeklődőket.

 

Törökország GDP-jének 4,6%-át fordítja egészségügyi kiadásokra. Jelenleg az országban több, mint 1500 kórház működik 225 864 kórházi ággyal, a kormány pedig további fejlesztéseket irányoz elő, ezért a magyar vállalkozások kórházi beruházásai további kiemelt lehetőségeket nyújtanak a hazai orvostechnikai cégek számára mind a törökországi, mind pedig a térségbeli terjeszkedésre.

 

A Expomed Eurasia 2024. április 25-27. között összesen 8 pavilonban várja a látogatókat.

Esemény

Kiállítás

2024. április 26.

További hírek