Európai Regionális Fejlesztési Alap

Exportfejlesztési Nagydíjat nyert a HEPA

Esemény

Hír

2022. december 7.

2022. december 7-én az ikonikus, neobarokk korszak építészeti remekműveként számontartott Matild Palotában rendezték meg a Hungarian Business Awards díjátadó ünnepséget. A szakmai elismerést a magyar gazdaság különböző ágazataiban tevékenykedő és kiemelkedő teljesítményt elért vállalkozások, valamint cégvezetők részére nyújtották át.  

 

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy az idei év Exportfejlesztési Nagydíját (Export Development Grand Prix) a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség vezérigazgatója, Dr. Szabó Kristóf vehette át.

 

„Ez a díj ékes tükre mindazon erőfeszítéseknek, amelyeket a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a hazai vállalatok külpiaci sikereik elérése érdekében tesz. Egy vállalkozás sikerességének egyik kulcsa a külpiacra lépés képességében rejlik. Ez a folyamat meglehetősen nehéz. Ám a kellőképpen elkötelezett, reziliens és jövőképpel rendelkező cégek számára ez abszolút lehetséges. Fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozásoknak legyen pontos víziójuk megvalósítandó céljaikat illetően.  Rendelkezzenek hivatástudattal, inspirálják a környezetükben lévő vállalkozásokat, segítsék a magyar gazdasági növekedést. Szívből remélem, hogy köszönhetően a HEPA munkájának a jövőben egyre több magyar külkereskedelmi sikertörténetet ünnepelhetünk szerte a nagyvilágban” – emelte ki Dr. Szabó Kristóf.

 

Vezérigazgató úr gondolataihoz csatlakozva Társaságunknál töretlenül dolgozunk azon, hogy a hazai cégek külföldi jelenlétének tükrében segítsük Magyarország pozitív külföldi megítélését, termékeink versenyképesek, innovatív megoldásaink, szolgáltatásaink világszínvonalú sikerekre tegyenek szert. Köszönjük, hogy a díj büszke tulajdonosai lehetünk!

 

 

Esemény

Hír

2022. december 7.

További hírek