Európai Regionális Fejlesztési Alap

Három a magyar igazság – három csúcstechnológiát képviselő magyar cég Kanada vezető egészségipari konferenciáján

-

Esemény

2024. október 16.

A globális egészségipar legjelentősebb vállalatai vesznek részt a 2024. október 15-én kezdődött MedTech Konferencián. Az ágazat egyik legnívósabb eseménye ez Kanadában, amelyen ezúttal három innovatív, nemzetközi viszonylatban is csúcstechnológiát képviselő magyar vállalkozás is bemutatja termékeit és szolgáltatásait a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség kanadai partnerirodájának és Magyarország Torontói Főkonzulátusa közreműködésével megvalósult magyar nemzeti standon. 


Kétségkívül kijelenthető, hogy a rendezvényen résztvevő magyar cégek mindegyike kiemelkedő minőséget és magas hozzáadott értéket képviselő megoldásokkal öregbíti a magyar egészségipar hírét Kanadában:


A 77 Elektronika úttörő a diagnosztika területén az általa fejlesztett és gyártott automatizált vizeletüledék analizátorokkal, vércukormérőkkel és gyorsteszt olvasókkal.  A Femtonika a konferencián bemutatja a zászlóshajó termékének számító FEMTO3D Atlaszt, amely egy forradalmi 3D multifoton mikroszkóp valós idejű, in vivo képalkotáshoz, a különleges eszköz a mesterséges intelligencia (AI) felhasználásával egyedülállóan gyors és pontos orvosdiagnosztikát eredményez. A Hand-In-Scan korunk egyik fontos kihívására, a kórokozók terjedésének megakadályozására kínál különleges megoldást, a Semmelweis Kézhigiéniai Képző Rendszert, amely az AI segítségével világszínvonalon képes biztosítani a fertőzésellenőrzést.


A MedTech Konferencia kiemelkedő szakmaiságának köszönhetően célzottan képes megszólítani az egészségipari szektor képviselőit. A nagyvállalatok és iparági befektetők éppúgy képviseltetik magukat, mint a kkv-k és startupok. Ennek köszönhetően az október 17-ig tartó esemény kiváló lehetőséget jelent az ott megjelenő magyar cégek számára a nemzetközi partnerkeresésre, mi több, dinamikus platformot kínál a hálózatépítéshez, az oktatási célok megvalósításához és a legújabb innovációk felfedezéséhez. 

 

Esemény

2024. október 16.

További hírek