Európai Regionális Fejlesztési Alap

Idén is egyedülálló innovációkkal találkozhattak a MEDICA 2023 résztvevői

Esemény

Kiállítás

2023. november 21.

Csaknem 70 ország, több mint 5300 kiállítójával és 83 ezer látogatójával a düsseldorfi MEDICA a világ egyik legnagyobb orvosi B2B szakvására, amely idén november 13-16. között került megrendezésre.

 

A vásáron innovatív termékek és szolgáltatások széles skáláját mutatták be az orvosi képalkotás, laboratóriumi technológia, diagnosztika, egészségügyi informatika, mobil egészségügy, valamint fizioterápiás/ortopédiai technológia és orvosi fogyóeszközök területéről. 

 

A korábbi évek gyakorlatát követve a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség ebben az évben is önálló közösségi standdal jelent meg 12 kiállítóval, 140 m2-en. 

 

Kiállító partnereink a 4 nap során hozzávetőlegesen 600-700 tárgyalást bonyolítottak le meglévő és leendő partnereikkel. 

Kiállítóink között megtalálhatóak voltak, az ortopédia traumatológia sebészethez kötődő eszközök gyártása, a kutatás-fejlesztés, kórházi fertőtlenítés, rákkutatás, beteg ellátáshoz szükséges orvosi eszközök, kardiológiai-laboratóriumi eszközök, szépségsebészet és nem utolsó sorban kórházi kiegészítők területén tevékenykedő magyar vállalkozások.

 

Az idei évben kiállító cégek: Dermus Kft, MD Endoszkóp Műszer Gyártó és Kereskedelmi Kft., Medimetál Gyógyászati Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft., My Med Kft., Norma Instrument Zrt, Oncotherm Kft., Rex-San Orvostechnikai Eszközöket Gyártó, Forgalmazó és Javító Kft., Z Elektronika Fejlesztő, Gyártó és Forgalmazó Kft., Ultragel Medical Kft., Florin Vegyipari és Kereskedemi Zrt, Urosystem Zrt., Medical Cart Compan Kft., HBS Medical Kft.

Esemény

Kiállítás

2023. november 21.

További hírek