Európai Regionális Fejlesztési Alap

International Economic Fair Mostar 2023

Esemény

Kiállítás

2023. május 12.

2023. május 2-6. között került megrendezésre a 24. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár, amely a régió egyik legjelentősebb és leglátogatottabb vásári eseménye. 2022-ben a rendezvény több mint 50 ezer látogatót vonzott. A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség az idei évben egy 52 nm-es kollektív standdal vett részt, amelyen 7 hazai vállalat mutatta be termékeit és szolgáltatásait.  

 

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat, mint szakmai együttműködő szervezet információs standdal képviselte magát. A tavalyi évi sikeres megjelenése okán a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. (Neumann Technology Platform) is együttműködő szakmai szervezetként mutatkozott be a központi stand információs részén. 

 

A vásár keretében ismét megrendezésre került az International B2B meetings at Mostar Fair 2023 elnevezésű esemény, mely hibrid (jelenléti és online) formában valósult meg május 2-án és 3-án. Ez a kiemelkedő érdeklődésnek örvendő szakmai kísérő esemény a tavalyi évhez hasonlóan az Enterprise Europe Network közreműködésével valósult meg, lehetőséget nyújtva az eseményre regisztrált vállalkozások üzleti tevékenységének fejlesztésére és exportbevételük növelésére.

Esemény

Kiállítás

2023. május 12.

További hírek