Európai Regionális Fejlesztési Alap

Kapcsolatépítés Szlovákiában – idén is megrendezik a Slovak Industry VISION Day-t

Kapcsolatépítés Szlovákiában – idén is megrendezik a Slovak Industry VISION Day-t

Esemény

2024. augusztus 12.

2024. november 21-én Pozsonyban (vagy a szlovák főváros vonzáskörzetében) ismét megrendezésre kerül a Slovak Industry VISION Day (SIVID), amely ezúttal a „Megújuló energiaforrások az iparban” téma köré szerveződik. A szlovákiai magyar nagykövetséggel is rendszeresen és szorosan együttműködő SARIO Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség által szervezett esemény védnökségét a szlovák Gazdasági Minisztérium látja el.

 

A szlovákiai vállalatok nemzetközi kapcsolatainak építését és partnerkeresését segítő rendezvény rendszerint széles körű részvétel mellett valósul meg, s kiváló megjelenési és kapcsolatépítési lehetőséget biztosíthat a magyar vállalkozások számára.

 

Az egésznapos program során a vállalkozások képviselői szakmai előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt, valamint B2B találkozók lebonyolítására is lehetőség nyílik.

 

Az 2024-es esemény programját bemutató honlap jelenleg még nem aktív, azonban a 2022-es rendezvény programja itt, a 2023-as pedig itt érhető el.

 

A vállalkozások a rendezvényen 200 euró/fő regisztrációs díj megfizetése mellett vehetnek részt. A cégek számára lehetőség van arra, hogy a regisztrált képviselőik előadóként is megjelenjenek a SIVID-en. Ehhez egy előzetes regisztráció szükséges. A tervezett szakmai előadások témái várhatóan a megújuló energiaforrások, az autóipari újrahasznosítás és innováció, valamint a drónok és az ipari kémkedés lesznek, továbbá egyéb, az esemény témájához kötődő gyakorlati példák is bemutatásra kerülhetnek.

 

A SIVID-en kiállítóként is megjelenhetnek a vállalkozások 1000 eurós díj megfizetése mellett, amely a Standard Partnership Package csomagot biztosítja számukra. Utóbbi magában foglal 1 fő részére étkezést, valamint a programokon történő teljes napi részvételt, egy körülbelül 2x2 méteres standot 2 székkel, asztallal és elektromos kiállással, valamint a vállalati logó megjelenítését a promóciós anyagokban, az esemény weboldalán és regisztrációs felületén. A Standard Partnership Package-re előfizetők további személyeket 200 euró/fő áron tudnak regisztrálni.

 

Szlovákia fontos exportpiaca Magyarországnak, de hazánk a szlovák külgazdaság szempontjából is nagy jelentőséggel bír. A SIVID kiváló lehetőséget kínálhat a szlovák piacra belépni tervező magyar vállalkozások számára, valamint azon cégek részére is, akik már jelen vannak északi szomszédunk piacán és szeretnék megerősíteni, avagy bővíteni a pozícióikat.

 

Az esemény regisztrációs linkje jelenleg még nem elérhető. Amennyiben érdeklődik a 2024-es Slovak Industry VISION Day-en való részvétel iránt, kérjük keresse fel Marity Patríciát, Magyarország pozsonyi külgazdasági attaséját az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: Patricia.Marity@mfa.gov.hu

Telefon: +421 940 944 133

https://exporthungary.gov.hu/kulgazdasagi-attasek?szlovakia-pozsony

Esemény

2024. augusztus 12.

További hírek