Európai Regionális Fejlesztési Alap

Kerestünk és találtunk Közép-Ázsiában - türk államok fókuszú célpiaci tréning

Esemény

Hír

Képzés

2023. március 7.

Kétnapos, türk államok fókuszú célpiaci tréning kerül megrendezésre  2023. április 18-án és április 25-én a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központjának szervezésében. 

 

Közel egy évtizede vette kezdetét a stratégiai jelentőséggel bíró keleti nyitás politikája, melynek eredményeképp Magyarország meghatározó gazdasági és kereskedelmi kapcsolatokat tudott kiépíteni - többek között - Közép-Ázsia több országával, legfőképp Üzbegisztánnal, Kazahsztánnal és Kirgizisztánnal. A külgazdasági kapcsolatok sokféleségének jelentősége most, a jelenlegi nehéz és átalakuló világgazdasági és geopolitikai körülmények közepette még inkább felértékelődik. A közel száznyolcvanmillió lakost számláló közép-ázsiai régió országaiban  zajló fejlesztési programok pedig kiváló lehetőségeket biztosítanak a magas hozzáadott értéket előállító magyar cégek számára.

 

A HEPA célpiaci képzésének célja, hogy a Magyarországon felhalmozott tudást és tapasztalatot átadja a hazai vállalkozásoknak. Konkrét piaci orientációval, tudással, információkkal készítse fel a hazai kis- és középvállalkozásoknál dolgozókat a térség interkulturális kommunikációs és tárgyalástechnikai, gazdasági, geopolitikai sajátosságairól, amelyek ismeretében piacra lépésük esetén mérsékelhetik a régió adta kihívásokat.

 

Időpont/Helyszín:

·         2023. április 18. (kedd) - HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – földszinti Rendezvényterem, 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23.

·         2023. április 25. (kedd) – Ybl Villa, 1121 Budapest, Budakeszi út 36b

 

Az esemény programtervitt érhető el. 

 

Regisztrálni az eseményre ide kattintva lehetséges. 

 

További információ:

Fülöp Krisztián
képzésszervező

Exportakadémia Képzési és Fejlesztési Igazgatóság

E-mail: fulop.krisztian@hepa.hu
Tel.: +36 30 270 0404

Esemény

Hír

Képzés

2023. március 7.

További hírek