Európai Regionális Fejlesztési Alap

Magyar innovációk a dubaji GITEX 2024 kiállításon

-

Esemény

2024. október 15.

A GITEX Global Technology Week keretében idén Magyarország jelentős innovációval és technológiai fejlődéssel lépett a világ színpadára Dubajban. Az október 14-én kezdődött ötnapos eseményen a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közreműködésével megvalósított magyar standon 12 kiemelkedő vállalat mutatkozik be, amelyek az informatikai és technológiai szektor élvonalában helyezkednek el.


A GITEX 2024-en több mint 5 000 kiállító vesz részt, reprezentálva több mint 100 országot. Az eseményre körülbelül 150 000 látogató érkezett, ami jelentős növekedést mutat az előző évekhez képest. Az idei kiállítás különösen hangsúlyozza a technológiai innovációkat és a digitális transzformációt, ami sok látogatót vonz. A GITEX, amely a világ egyik legnagyobb tech kiállítása, lehetőséget biztosít a résztvevő cégek számára, hogy nemzetközi szinten bemutassák termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint új üzleti kapcsolatokra tegyenek szert.

 

A kiállító cégek:
•    HACKRATE Kft. - Etikus hacker platform, amely a globális hacker közösség erejével segít a vállalatoknak csökkenteni a kiberbiztonsági kockázatokat.
•    ASURA Technologies Zrt. - Mesterséges intelligencia alapú megoldásokat kínál, amelyek az üzleti folyamatok optimalizálására és a döntéshozatal támogatására összpontosítanak.
•    Synerinsoft Kft. - Szoftverfejlesztési szolgáltatásokkal foglalkozik, különös figyelmet fordítva az egyedi igényekre és a testreszabott megoldásokra.
•    Adaptive Recognition Hungary Kft. - Képfeldolgozó technológiákat fejleszt, amelyeket a közlekedés, biztonság és automatizálás területén alkalmaznak.
•    Cursor Insight Hungary Kft. - Az adatelemzés és vizualizáció terén nyújt innovatív megoldásokat, amelyek segítik a vállalatokat a stratégiai döntéshozatalban.
•    Clarity Consulting Kft. - Üzleti intelligencia és analitika területén kiemelkedő szoftvereket kínál, amelyek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy jobban elemezzék adataikat.
•    Finshape Hungary Kft. - Pénzügyi technológiai megoldásokat nyújt, amelyek segítik a vállalatokat a digitális átállásban és a pénzügyi folyamatok egyszerűsítésében.
•    weCan Technology Zrt. - Innovatív partner a rendszerintegráció, az IT-tanácsadás és a csúcstechnológiát alkalmazó, testre szabott szoftvermegoldások terén.
•    Anro Gravitas Kft. - E-kereskedelmi és online marketing megoldásokkal segíti a vállalatokat a digitális térben való sikeres megjelenésben.
•    T.E.E.L. International Kft. - A legmodernebb IoT (Internet of Things) megoldásokat fejleszti, amelyek a különböző iparágak automatizálását célozzák meg.
•    Geomant-Algotech Kft. - Kommunikációs technológiák fejlesztésével foglalkozik, különös figyelmet fordítva a felhőalapú megoldásokra és a digitális ügyfélszolgálatra.


A GITEX 2024 kiállítás kiváló alkalmat biztosít arra, hogy a látogatók megismerkedjenek a legújabb magyar technológiai innovációkkal, valamint lehetőséget teremtsenek a nemzetközi együttműködések kialakítására.

A magyar cégek sikeres üzletkötéseit Magyarország Abu Dhabi Nagykövetsége mellett az Enterprise Europe Network (EEN) is segíti.

 

Kérjük, látogasson el a magyar standra, ahol lehetősége nyílik a kiállítókkal való találkozásra és az innovatív megoldások felfedezésére!

Esemény

2024. október 15.

További hírek