Európai Regionális Fejlesztési Alap

Milánóban a gyógyszeripar színe-java – magyar cégek a világ élvonalában

Esemény

2024. október 9.

2024. október 8-10. között kerül megrendezésre a 35. évfordulóját ünneplő Convention of Pharmaceutical Ingredients (CPhI) nevű kiállítás Milánóban. 
A CPhI a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari kiállítása, amely egyidejűleg 9 különböző eseménynek ad helyet, ezzel lefedve a teljes iparágat (gyártósorok, késztermék csomagolás, logisztika, bérgyártás, gyógyszer alapanyag, segédanyagok, integrált gyógyszergyártás, étrendkiegészítők, finomkémiai anyagok). 
Az idei kiállításon több mint 62.000 gyógyszeripari szakember vesz részt 2400 kiállítóval több mint 166 országból. 
  
A HEPA magyar közösségi stand kiállítói a Biolab Zrt., ExtractumPharma Zrt., Goodwill Pharma Orvos- és Gyógyszertudományi Nyrt., HYD Kft., IVM Zrt., Medifood International Trading Zrt., Molar Chemicals Kft., Trigon Zrt., Vitaking Kft. és a  Vynil Kft. 


Már az első napon hatalmas érdeklődés övezte a nemzeti standon megjelent cégeket, akik reggeltől estig folyamatosan tárgyaltak. A milánói főkonzulátus misszióvezető-helyettese és külgazdasági attaséja is meglátogatták a pavilont, és megvitatták a jelenlévő vállalkozásokkal a potenciális olaszországi üzleti lehetőségeket. 

Esemény

2024. október 9.

További hírek