Európai Regionális Fejlesztési Alap

Módosult a Külpiaci Növekedési Támogatási Programról (KNTP) szóló KKM rendelet

Hír

2022. január 10.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával meghirdetett Külpiaci Növekedési Támogatási Programról szóló 31/2021. (VIII. 31.) KKM rendelet 2021. december 23-től hatályos módosítása szerint a továbbiakban a KNTP szakmai támogató szerveként – a Magyarország által támogatott határon túli gazdaságfejlesztési stratégiák célkitűzéseihez illeszkedő és a gazdaságfejlesztési stratégiák célterületeihez tartozó területen megvalósuló beruházásokat magába foglaló projektek kivételével – a HEPA illetékes.

A HEPA illetékességi területéhez tartozó beruházási koncepciókat továbbra is a kntp@hepa.hu e-mail címen kell benyújtani.

 

A 2021. december 25-én hatályba lépett, a Regionális Gazdaságfejlesztési Támogatási Program szerinti támogatások szabályairól szóló 46/2021. (XII. 22.) KKM rendelet szerint az RGTP szakmai támogató szerve a Magyarország által támogatott határon túli gazdaságfejlesztési stratégiák célkitűzéseihez illeszkedő és a gazdaságfejlesztési stratégiák célterületeihez tartozó területen megvalósuló beruházásokat magába foglaló projektekre vonatkozóan a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

 

A programról további információ itt érhető el: https://ced.hu/rgtp. A CED illetékességi területéhez tartozó beruházási koncepciókat az rgtp@ced.hu e-mail címen kell benyújtani.

Hír

2022. január 10.

További hírek