Német-magyar EUREKA Pályázók napja és partnerkereső rendezvény

Esemény

EEN

2021. november 12.

2021. december 7-én Online projektgeneráló és partnerkereső rendezvényre kerül sor a kétoldalú német-magyar EUREKA pályázat 2022. január 26-i benyújtásához kapcsolódóan.

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és a Német Oktatási és Kutatási Minisztérium (BMBF) által szervezett EUREKA pályázók napjához kapcsolódóan az Enterprise Europe Network partnerkereső rendezvényt szervez.

 

A német-magyar EUREKA pályázat célja közös kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása, amelyek eredményeként innovatív termékek jönnek létre az alábbi területekre fókuszálva:

-           mesterséges intelligencia (pl. az önvezető járművek fejlesztésében);

-           kvantum technológia (különös tekintettel a kvantumszenzorokra);

-           autonóm gépek és autonóm rendszerek (pl. tesztpályák használata);

-           ipar 4.0 (pl. ipari elemzés, mesterséges intelligencia és gépi tanulás a kiberfizikai gyártási rendszerekben, ember-robot együttműködés, intelligens / kooperatív robotika, robusztus ellátási láncok és hálózatok kiber-fizikai környezetben);

-           biotechnológia.

 

A rendezvény célja továbbá ipari-akadémiai együttműködések kialakítása (cégek és egyetemek, kutatóintézetek közötti kooperáció).

A délelőtti előadások regisztrációhoz kötöttek, amely ide kattintva elérhető.

A pályázathoz kapcsolódó projekt-előkészítő egyeztetésekre, online találkozókra az esemény délutáni időszakában nyílik lehetőség, amely szintén előzetes regisztrációhoz kötött. A délutáni előadásokra itt lehet regisztrálni.

A regisztráció határideje: 2021. december 6.

A regisztráció során szükséges a cégleíráson kívül megfelelő profil/projekt ötlet feltöltése a piactérre.

 

Bővebb információ:

 

Szabó Eszter Anna

 

Telefon: +36 20 250 1851

Email: szabo.eszter@hepa.hu

Esemény

EEN

2021. november 12.

További hírek