Európai Regionális Fejlesztési Alap

Számoljunk a szomszédokkal. A Nyugat-Balkán adta magyar exportlehetőségek - Célpiaci tréning

Esemény

Hír

2023. január 24.

A HEPA  Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Exportakadémia Képzési Központja kétnapos, Nyugat-Balkán fókuszú célpiaci tréninget szervez.

 

A magyar  exporttevékenység egyik széles körben tapasztalt visszatartó ereje a külföldi piacok ismeretének hiányából fakad. Szakmai tudás nélkül elképzelhetetlen, hogy a vállalkozók akár regionális szinten is képesek legyenek a külkereskedelem nyújtotta potenciál minőségi kiaknázására. Pedig élve a közelség és a kulturális kapcsolódás lehetőségével a magyar vállalkozások kiemelt nyertesei lehetnek a Nyugat-Balkánon végbemenő gazdasági fejlődésnek.

 

EU integrációs törekvéseiknek köszönhetően déli szomszédaink mára a világgazdasági szereplők jelenlétének meghatározó országaivá váltak. Bízva a magyar cégek Nyugat-Balkán irányába való exporttevékenységének érdekeltségében várjuk Önöket a hazai vállalkozások számára szervezett képzésünkön, melynek célja, hogy konkrét piaci orientációval, tudással, információkkal készítsük fel a hazai kis- és középvállalkozásokat a Nyugat-Balkán interkulturális, kommunikációs és tárgyalástechnikai, gazdasági, geopolitikai sajátosságaira.

 

Időpont:

  1. február 14. (kedd, 8:50-16:15) és február 21. (kedd, 9:00-16:00)

 

Helyszín:

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza – 1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. (földszinti rendezvényterem)

 

A programterv itt érhető el. 

 

Regisztrálni ide kattintva lehetséges. 

 

További információ:Fülöp Krisztián


képzésszervező

Exportakadémia Képzési és Fejlesztési Igazgatóság

E-mail: fulop.krisztian@hepa.hu
Telefon: +36 30 270 0404

Esemény

Hír

2023. január 24.

További hírek