Európai Regionális Fejlesztési Alap

Újabb távlatok a magyar technológiák exportálásában

Esemény

Hír

Együttműködés

2022. december 6.

A magyar innovatív cégek hírneve a tengerentúlra is elért, egy kanadai befektető egy magyar startuppal kezdett együttműködést.


A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és kanadai partnerirodájának kiemelt célja, hogy a hazai vállalkozások teret nyerjenek az észak-amerikai kontinensen. Többéves munka eredményeként a HEPA egyik torontói üzleti partnere közel 1 milliárd forint összegben fektet be a Chameleon Smart Home okosmegoldásokat kínáló magyar startupba. Az együttműködést a felek ünnepélyes aláírással erősítették meg a HEPA budapesti központjában 2022. november 22-én.


Nem meglepő, hogy a világon egyre elterjedtebbé válnak az innovatív technológiákat alkalmazó otthonok, hiszen az okosotthonok az energiatakarékosság és a környezeti tudatosság szempontjából egyaránt mérföldkőnek számítanak. A Chameleon Smart Home társasházak, irodaházak és hotelek számára nyújt innovatív megoldásokat a tervezéstől egészen a kivitelezésig. A cég applikációkon, illetve hang- és okoseszközök vezérlésén alapuló szolgáltatásainak fókuszában a biztonság, az energia, az okos beléptetési rendszer, a zene és a multimédia áll.


A most megvalósuló befektetés úttörő szerepet játszhat a világszínvonalú magyar technológiák és az innovatív tevékenységgel foglalkozó cégek népszerűsítésében.

Esemény

Hír

Együttműködés

2022. december 6.

További hírek