Európai Regionális Fejlesztési Alap

Üzleti lehetőségek az ASEAN térségben című konferencia

Megalakul az MKIK ASEAN Tagozata.

Esemény

Hír

2023. november 13.

2023. november 28-án, Üzleti lehetőségek az ASEAN térségben című konferencia kerül megrendezésre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, melynek alkalmával megalakul az MKIK ASEAN Tagozata.

 

A Tagozat céljai Magyarország és a délkelet-ázsiai országok (Brunei, Fülöp-szigetek, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Malajzia, Mianmar, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám) közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése, a magyar vállalkozások külkereskedelmi kapcsolatainak előmozdítása, az export és a gazdasági együttműködés ösztönzése. A konferencia az ASEAN térséggel kapcsolatos gazdasági kapcsolatokat és üzleti lehetőségeket mutatja be.

 

Időpont:     2023. november 28., kedd, 14.00  
Helyszín:     Mercure Budapest Castle Hill,
1013 Budapest, Krisztina körút 41-43. 
Nyelv:         magyar és angol szinkrontolmácsolással 

 

Az esemény programja:

Levezető elnök: Dr. Ascsillán Endre, az ASEAN Tagozat elnöke 
14.00 – 14.10     Köszöntő - Dr. Ascsillán Endre, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ASEAN Tagozatának elnöke 
14.10 – 14.20     Magyarország kapcsolatai az ASEAN térségben - Bihari Katalin, a külgazdaság fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár 
14.20 – 14.25     Technikai szünet 
14.25 – 14.55     Az ASEAN régió politikai és gazdasági aktualitásainak bemutatása - Goreczky Péter, a Magyar Külügyi Intézet vezető elemzője, az Ázsia-Csendes-óceáni kutatási program vezetője 
14.55 – 15.10     Kávészünet      
 15.10 – 15.40     Az MKIK ASEAN Tagozat alakuló közgyűlése      

 

Részvétel feltételei:


Jelentkezési határidő: 2023. november 22., szerda, 12:00 óra 
A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. 
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadják el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.  
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai. 

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató:


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. 

 

Bővebb információ:

Végvári Kristóf
Tel: +36 1 474 5106
E-mail: vegvari.kristof@mkik.hu

 

 

Esemény

Hír

2023. november 13.

További hírek