Exportakadémia

A HEPA Exportakadémia képzéseinek célja, hogy felkészítse az exportáló vagy export iránt érdeklődő vállalkozások képviselőit a sikeres külpiacra lépésre, stratégiai szemlélet formálásával, naprakész külpiaci információk átadásával, valamint tárgyalási és menedzsment képességek fejlesztésével, online és offline formában egyaránt.

 

Képzéseink között minden olyan téma megtalálható, amely hozzájárul a sikeres külpiacra lépéshez és a hosszú távú üzleti sikerekhez.

 

Célunk, hogy szakértő közreműködésünkkel ügyfeleink alacsonyabb kockázattal valósítsák meg export-fejlesztési céljaikat és váljanak stabil külpiaci szereplőkké.

Kinek szól?

Exportáló vagy export iránt érdeklődő
exportra képes termékkel, szolgáltatással rendelkező
hazai, vagy magyar érdekeltségű kis- és középvállalkozásoknak
fiatal és leendő vállalkozóknak
HEPA célcsoportjába illeszkedő start-upok projecttulajdonosainak

Képzéseink

Exportakadémia

Külpiac orientált stratégiai szemlélet formáló menedzsment tréningsorozat, amelynek célja, hogy a résztvevő vállalkozások átfogó képet kapjanak a külpiacra lépéshez szükséges ismeretekről.

Részletek

E-learning

Képzéseink egy része online is elérhető, melynek célja, hogy rugalmas, interaktív formában időtől és tértől független szakmai és készségfejlesztő tudásbázist biztosítson az érdeklődőknek.

Részletek

Online képzések

Online képzéseink célja, hogy térítésmentes, online tudásanyagok és információk megosztásával támogassuk partnereinket, melyhez „HEPA Exportőrök klubja online” néven webinár sorozatot és saját Youtube csatornát indítottunk.

Részletek

Egyéb készségfejlesztő tréningjeink

Ágazati és célpiaci orientációval készítjük fel partnereinket az egyes térségek interkulturális, gazdasági, politikai sajátosságaira, valamint egyéni tárgyalási és prezentációs tréningeket kínálunk külföldi megjelenésekhez.

Részletek

E-Learning

Képzéseink egy része online is elérhető, melynek célja, hogy rugalmas, interaktív formában időtől és tértől független szakmai és készségfejlesztő tudásbázist biztosítson az érdeklődőknek. Az e-learning platform kezdő szinttől haladó szintig 10 modulban, összesen 40 órányi képzési tartalmat kínál partnereinknek.