Európai Regionális Fejlesztési Alap

Exportakadémia Képzési Központ

A Nemzeti Exportstratégiában meghatározott célokkal összhangban a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség széleskörű szolgáltatásokkal segíti a magyar vállalkozások külpiacra lépését, melynek részeként partnereink számára célpiac specifikus információk átadása mellett 2012 óta a sikeres üzletkötéshez szükséges export fókuszú képzésekkel is biztosítjuk a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok kialakítását.

 

HEPA Exportakadémia Képzési Központunk által szervezett exportfejlesztési képzéseink felkészítik az exportáló vagy export iránt érdeklődő vállalkozások képviselőit a sikeres külpiacra lépésre, stratégiai szemlélet formálásával, külpiaci információk átadásával, valamint tárgyalási és menedzsment képességek fejlesztésével.

 

Célunk, hogy szakértő közreműködésünkkel partnereink alacsonyabb kockázattal valósítsák meg exportfejlesztési céljaikat.

 

Képzési portfóliónk jelenléti képzésként és az online térben egyaránt magas minőségben van jelen, időtálló valamint aktuális témákat is kínál, melyek a gyakorlatban is jól hasznosíthatók partnereink számára.

 

Engedélyszám: E/2020/000268
Nyilvántartási szám: B/2020/000231

Panaszkezelés

 

 

 

Export Kisokos Kiadvány sorozat

Kinek szól?

Exportáló kkv-k vezetői, szakértői
Értékesítésért, marketingért felelős szakemberek
HEPA célcsoportjába illeszkedő start-upok projekttulajdonosainak
Export tevékenység megkezdése előtt álló, külpiac képes termékkel vagy szolgáltatással rendelkező kkv-k vezetői, szakértői
Fiatal és leendő vállalkozóknak

Képzéseink

1/2

Export koordinátor szakmai képzés

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a külpiaci értékesítés során előforduló üzleti folyamatokkal, képessé váljanak megtervezni, realizálni és elemezni a vállalkozás külpiaci tevékenységét, tudjanak marketingstratégiát készíteni, költségtervet összeállítani.

Részletek

Külpiaci alapképzés - Bejelentett képzés

Az Alapképzés bemutatja az exporthoz kapcsolódó alapfogalmakat, a nemzetközi marketing, márkaépítés és külpiaci értékesítés stratégiáját, a szerződéskötés és külkereskedelmi ügylet folyamatát, valamint az export tevékenység kockázatait csökkentő finanszírozási és biztosítási lehetőségeket.

Részletek

Külpiaci tudás- és kapcsolatépítő programok

Külpiaci tudás- és kapcsolatépítő programjaink elsősorban exportstratégiájuk kialakításában, külkereskedelmi tevékenységük beindításában, további üzletfejlesztési törekvéseikben, illetve pénzügyi szemléletformálásban szakmai tudásfejlesztéssel támogatják partnereinket; segítséget és iránymutatást adnak a fontosabb exporthoz kapcsolódó problémakörök beazonosításához a cégvezetők és szakértők számára.

Részletek

Üzleti készség- és képességfejlesztő programok

Üzleti készség- és képességfejlesztő programjaink mindazon készségek folyamatos fejlesztését célozzák, amelyek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása révén az egyéni hatékonyság megnő, a nemzetközi környezetben történő kommunikáció magabiztosabbá válik, mindez pedig a külpiaci megjelenés hatékonyságában és a szervezet teljesítményének javulásában is pozitív változást eredményez. 

Részletek