Európai Regionális Fejlesztési Alap

Exportakadémia Képzési Központ

A Nemzeti Exportstratégiában meghatározott célokkal összhangban a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség széleskörű szolgáltatásokkal segíti a magyar vállalkozások külpiacra lépését, melynek részeként partnereink számára célpiac specifikus információk átadása mellett 2012 óta a sikeres üzletkötéshez szükséges export fókuszú képzésekkel is biztosítjuk a nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok kialakítását.

 

HEPA Exportakadémia Képzési Központunk által szervezett exportfejlesztési képzéseink felkészítik az exportáló vagy export iránt érdeklődő vállalkozások képviselőit a sikeres külpiacra lépésre, stratégiai szemlélet formálásával, külpiaci információk átadásával, valamint tárgyalási és menedzsment képességek fejlesztésével.

 

Célunk, hogy szakértő közreműködésünkkel partnereink alacsonyabb kockázattal valósítsák meg exportfejlesztési céljaikat.

 

 

Képzési portfóliónk jelenléti képzésként és az online térben egyaránt magas minőségben van jelen, időtálló valamint aktuális témákat is kínál, melyek a gyakorlatban is jól hasznosíthatók partnereink számára.

 

Engedélyszám: E/2020/000268
Nyilvántartási szám: B/2020/000231

 

 

 

 

Export Kisokos Kiadvány sorozat

Kinek szól?

Exportáló kkv-k vezetői, szakértői
Értékesítésért, marketingért felelős szakemberek
HEPA célcsoportjába illeszkedő start-upok projekttulajdonosainak
Export tevékenység megkezdése előtt álló, külpiac képes termékkel vagy szolgáltatással rendelkező kkv-k vezetői, szakértői
Fiatal és leendő vállalkozóknak
Szolgáltatási Katalógus

Export koordinátor szakmai képzés

Magyarország egyetlen, fél év alatt elvégezhető, átfogó külkereskedelmi szakképzése!
300 órás program most először nyílik meg, limitált létszámmal!

Képzéseink

Külpiaci tudás- és kapcsolatépítő programok

Külpiaci tudás- és kapcsolatépítő programjaink elsősorban exportstratégiájuk kialakításában, külkereskedelmi tevékenységük beindításában, további üzletfejlesztési törekvéseikben, illetve pénzügyi szemléletformálásban szakmai tudásfejlesztéssel támogatják partnereinket; segítséget és iránymutatást adnak a fontosabb exporthoz kapcsolódó problémakörök beazonosításához a cégvezetők és szakértők számára.

Részletek

Üzleti készség- és képességfejlesztő programok

Üzleti készség- és képességfejlesztő programjaink mindazon készségek folyamatos fejlesztését célozzák, amelyek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása révén az egyéni hatékonyság megnő, a nemzetközi környezetben történő kommunikáció magabiztosabbá válik, mindez pedig a külpiaci megjelenés hatékonyságában és a szervezet teljesítményének javulásában is pozitív változást eredményez. 

Részletek

Speciális célpiaci felkészítő kurzusok

A kurzusok célja, hogy ágazati és célpiaci orientációval készítse fel partnereinket az egyes térségek interkulturális kommunikációs és tárgyalástechnikai, gazdasági, politikai sajátosságaira és ezáltal átfogó képet adva segítse a magyar vállalkozások üzletkötését, piacra lépését.

Részletek

Egyedi megrendelések

Igény esetén minisztériumok, egyéb háttérintézmények, szakmai szövetségek megkeresésére egyedi képzéskínálatot is kidolgozunk illetve velük együttműködve eseti jelleggel speciális ágazati fókuszú workshopokat is tartunk.

Részletek
null

Integrált képzési rendszer

Képzéseink egy része online is elérhető, melynek célja, hogy rugalmas, interaktív formában időtől és tértől független szakmai és készségfejlesztő tudásbázist biztosítson az érdeklődőknek. Az e-learning platform kezdő szinttől haladó szintig 16 modulban, összesen több, mint 70 órányi képzési tartalmat kínál partnereinknek.