Európai Regionális Fejlesztési Alap

Idén ismét magyar cégek megjelenését segíti a HEPA a világ legnagyobb gépipari kiállításán

Esemény

Hír

Kiállítás

2024. április 24.

A korábbi években megszokottnak megfelelően 2024-ben ismét megrendezésre került a Hannover Messe.

A Németország Alsó-Szászország szövetségi tartományában 2024. április 22. és 26. között zajló esemény Európa, mi több a világ legnagyobb és egyben legjelentősebb gépipari kiállítása és üzleti rendezvénye, amelyre a kiállítók, üzleti lehetőséget kereső befektetők és kereskedők, valamint az ágazat iránt érdeklődők mellett magas rangú európai politikusok kilátogatnak. Ezúttal Norvégia a Hannover Messe partnerországa. A norvég partner elsősorban a fenntarthatóság és zöld átállás területéről mutat be innovatív megoldásokat a kiállításon. 


Az eseményre összesen 59 országból 3900 kiállító érkezik. Jól mutatja a Hannover Messe nemzetközi jelentőségét, hogy Európa 25 országából 1936 kiállító, Ázsia 14 országából 1443 kiállító, míg Észak-Amerikából 191 kiállító képviseli magát, mi több érkeznek vállalatok Afrikából, Ausztráliából, Közép- és Dél-Amerikából és a Közel-Keletről is.


Az eseményen 10 magyar cég is részt vesz kiállítóként, közülük 7-en a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség nemzeti standján jelennek meg a kiállításon. 


A HEPA közreműködésével megjelenő magyar cégek a következő területekről érkeznek:

  • erőforrás tervező és irányító IT rendszerek fejlesztése;
  • mérőműszerek gyártása;
  • számítógéphálózatok és hálózatbiztonsági megoldások tervezése, kivitelezése és üzemeltetése;
  • hajók, portál- és úszódaruk tervezése, valamint gyártása;
  • IOT hosszúéletű nyomkövetők és okosszenzorok fejlesztése, gyártása, illetve forgalmazása;
  • szoftverfejlesztési és kiberbiztonsági megoldások fejlesztése;
  • magas színvonalú mérnöki szolgáltatások nyújtása


A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség számos más szolgáltatása mellett kiemelt jelentőségű a magyar kis- és közepes vállalkozások nemzetközi megjelenésének elősegítése. Ennek érdekében a HEPA évről évre számos neves expón, vásáron, kiállításon jelenik meg magyar nemzeti standdal a világ szinte minden pontján, és kiállítási lehetőséget biztosít a külpiacra lépést tervező, vagy a külpiaci jelenlétét erősíteni szándékozó magyar vállalkozások számára.

Ezek az események kiváló alkalmat biztosítanak a partnerkeresésre, az új üzleti kapcsolatok kiépítésére és a meglévők megerősítésére, továbbá, magyar termékek és szolgáltatások nemzetközi ismertségének a növelésére. 

Esemény

Hír

Kiállítás

2024. április 24.

További hírek